9 Ekim 2014 Perşembe

Padişah Halı Modelleri

Padişah halı modelleri, "Hep Rahat En Rahat" sloganıyla tüketicilere sunuluyor. Türkiye'deki halı sektörünün öncü ve en çok tercih edilen markalarından birisi olan Padişah, sunduğu seri halılar ile tüketicilerin beklentilerine yanıt vermektedir. Bir çok mağaza ve online alışveriş sitesinde satışta olan Padişah halı serileri ise şu şekildedir; Escalate, Duru, Ferman, Klasik, Lisanslı Çocuk Halıları, Mostar, Nazenin, Paradise, Regal, Taç ve Çamlıca.

Yüzlerce farklı desen, renk ve ebatta sergilenen halılar arasından bütçenize en uygun olanı seçip sipariş vererek sahip olabilirsiniz. Padişah tarafından sunulan Duru, Mostar ve Nazenin halı modelleri yeni üretilmiş ve tüketici ile buluşmuş modellerdir. Tüketicilerin isteklerine ve beklentilerine göre üretilen halılar arasından mutlaka sizi yansıtan bir model bulacaksınız.

Geçmişten günümüze gelişimini sürdürerek gelen halıcılık, teknoloji çağında da çıkışını sürdürmektedir. Evlerimizin şık görüntüsünü ilk ortaya çıkartan unsur olan Padişah halı modelleri, misafirlerin dikkatini hemen çekmektedir. Eğer sizde ev dekorasyonunuza uygun bir halı modeli almak istiyorsanız sizlere sunulan fırsatları mutlaka incelemelisiniz.

http://dinarsuhalilar.blogspot.com/2014/10/dinarsu-hali-modelleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder